Prefabrik Evler

Wiki Article

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

50 tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çok ayrıdır.

Prefabrik ev modelleri arasında tercih yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de fiyat olmaktadır. Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özelliklere sahip tek katlı prefabrik evlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

İskelet oluşturulduktan sonra tavan ve duvarlar yapılırken hangi malzemeler kullanılıyor? Ses ve ısı yalıtımı konusunda nelere dikkat etmemiz lazım. Çelik yapılarımızda yalıtım malzemesi olarak dış duvarlarda çift iç duvarlarda tek kat olacak şekilde taş yünü kullanılır.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki prefabrik ev fiyatları mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

• Taşınabilir yapıda prefabrik ev olan prefabrik evleri bazı değişiklikler amacıyla belirli miktarda kaydırabilir veya taşıyabilirsiniz.

● Yapıların deprem yönetmeliğine uygun olup olmadığına dikkat edilmelidir. Kullanılan malzemelerin insan sağlığına ve doğaya zararlı olmaması da prefabrik ev yaptırılırken dikkat edilmesi gereken hususlardan biridir.

Satış ofislerimizden bilgi alarak size en yakın yerde ev sahibi olan müşterilerimizden Karmod ev mutluluk deneyimlerini dinleyebilirsiniz. Ödemede ne tür kolaylıklar sağlıyorsunuz? Kredi kartına taksit uygulamanız bulunuyor mu?

Konutu yapacak olan firmadan bu konu ile ilgili sonradan trouble yaşamamak için gerekirse çatı için yalıtım malzemesi kullanılması istenebilir.

Prefabrik ev, duvar, kapı ve diğer tüm prefabrik ev parçalarının fabrikada üretilip daha sonra evin yapılacağı yere oturtulduğu ev tipidir. Prefabrik evlerin inşası için herhangi bir temel gerekmez. Bu evler genellikle bir ya da iki katlıdır. Pek çOkay avantaja sahip olan prefabrik evlere de, tıpkı diğer evlere olduğu gibi ses ve ısı yalıtımı yapılır. Ayrıca elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemine de sahiptirler.

Report this wiki page